Home Box voor bedrijven

The Home Box

VOOR BEDRIJVEN

Bestel vandaag nog jouw favoriete Home Box

Verras uw collega’s, relaties of klanten nu met een Home box voor thuis!

Door de huidige omstandigheden zijn er dit jaar helaas geen personeelsfeestjes, kerstborrels of diners met collega’s mogelijk. Wilt u uw personeel toch op een verantwoorde en feestelijke manier waardering geven of bedanken? Verras ze dan met één van onze Home boxen en laat ze genieten van Markt23 en Pata Negra bij hen thuis. Zo voelt het toch als een lekker avondje uiteten of gezellige borrel, maar dan thuis!

Download brochure

Kerst @ Home boxen

Bij onze Kerst Home boxen geniet je thuis van een feestelijke maaltijd die je binnen een handomdraai op tafel zet. De gerechten zijn grotendeels al voorbereid door onze chefs. Aan de hand van de bijgeleverde instructiekaartjes zet iedereen binnen een paar minuten de lekkerste gerechten op tafel.

Op deze manier zijn de Home boxen laagdrempelig en voor iedereen leuk om mee aan de slag te gaan. Naast de gerechten is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een fles wijn, Prosecco of (speciaal) biertjes toe te voegen om zo de smaakbeleving helemaal af te maken. Op deze manier wordt de “thuis uiteten” beleving nog specialer.

We hebben ook een kerstpakket samengesteld waarmee u uw personeel kan verrassen met lekkernijen van lokale ondernemers en een cadeaubon die te besteden is bij Markt23 of Pata Negra.

Liever een online personeelsfeest of borrel organiseren? Dat kan!

Kies dan voor de Borrel @ Home box of de Tapas @ Home box in combinatie met een leuke quiz voor thuis (met of zonder quizmaster) en vier uw personeelsfeest of kerstborrel online!

De boxen kunt u thuis laten bezorgen of u kunt ervoor kiezen om de boxen bij uw bedrijf af te laten leveren. Uiteraard luisteren we graag naar jullie wensen. We zullen alles uitgebreid bespreken en aan de hand hiervan maken we een offerte op maat.

Nieuwsgierig? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan en dan nemen wij zo snel mogelijk telefonisch contact met u op!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Optie: : Ik wil graag teruggebeld worden

Ik ga akkoord met het privacy statement.

Met het aanvinken ga je akkoord met het verwerken van persoonsgegevens door Pata Negra zoals beschreven in het privacy statement van Pata Negra. Je hebt in overeenstemming met de wetgeving het recht om de verwerking van je gegevens in te zien, te wijzigen, ernaar te informeren en bezwaar ertegen te maken door contact op te nemen met: info@patanegratapas.nl.